Tarina

Nainen ja Futon

Käytännönläheisenä idealistina toteutan haavettani yhdistää yrittäjyys terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen juuri omannäköiselläni tavalla.  Taustaltani olen kasvatustieteilijä ja kotitalousopettaja, joka innostuu ihmisten kohtaamisesta, kuuntelusta ja rohkaisemisesta. Aiemmissa töissäni olen kehittänyt henkilöstöä ja palveluja ja toiminut johtotehtävissä palvelualan yrityksissä ja oppilaitoksissa.

Asiantuntijatyö on edelleen osa yritykseni palveluja esim. puhtauden koulutusasiantuntijana ja osaamisen kehittäjänä. Toteutan myös haavettani  vapaaehtoistyösta  Suomen mentoreissa korkeakoulusta valmistuneiden mentoroijana sekä oppilaitosten yrittäjätutkintojen mentorina. 

Aasiassa tuhat vuotta sitten syntyneeseen Shiatsu-hoitoon minut innosti hoidon kokonaisvaltaisuus, syvä kehon ja mielen rauha, kohtaminen ja ennaltaehkäisevä hyvinvoinnin edistäminen.

Shiatsu-hoito lievittää kipua, laukaisee jännitystiloja, rentouttaa kehoa ja mieltä, parantaa verenkiertoa ja kehon nesteiden aineenvaihduntaa.

Rakastan näitä kohtaamisia ja hoitojen antamista - tervetuloa Futon-patjalleni. Tehdään yhdessä hoidosta sinulle hyvä!

Outi Komi, OKOMI Hyvinvointi, Shiatsu-hoitaja.