Tarina

Nainen ja Futon

Käytännönläheisenä idealistina toteutan haavettani yhdistää yrittäjyys terveyden sekä hyvinvoinnin edistämiseen juuri omannäköiselläni tavalla.  Taustaltani olen kasvatustieteilijä ja kotitalousopettaja, joka innostuu ihmisten kohtaamisesta, kuuntelusta ja rohkaisemisesta. Aiemmissa töissäni olen kehittänyt henkilöstöä kuin palveluja ja toiminut johtotehtävissä palvelualan yrityksissä ja oppilaitoksissa. Asiantuntijatyö on edelleen osa yritykseni palveluja esim. Puhtausalan koulutusasiantuntijana ja osaamisen kehittäjänä. Osa haaveestani on ollut vapaaehtoistyö, jota saan toteuttaa Suomen mentoreissa ja uusien yrittäjien mentorina. 

Aasiassa tuhat vuotta sitten syntyneeseen Shiatsuun minut innosti hoidon kokonaisvaltaisuus, kosketuksen voima, tehokkuus kipuihin ja syvä rauhoittuminen. 

Antamani shiatsu-hoidot ovat kokonaisvaltaisia, syvästi rentouttava hoitoja, jotka vaikuttavat kehoon ja mieleen, ja edistävät hyvinvointia. Hoito lievittää kipua, laukaisee jännitystiloja, rentouttaa kehoa ja mieltä, parantaa verenkiertoa ja kehon nesteiden aineenvaihduntaa. 

Rakastan näitä kohtaamisia ja hoitojen antamista - tervetuloa Futon-patjalleni. Tehdään yhdessä hoidosta sinulle hyvä!

Outi Komi, OKOMI Hyvinvointi, Shiatsu-hoitaja.